• darkblurbg

Contact

Renel Besturingen
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk (Groningen)

E: info@renel.nl
T: +31 0594 230230
KvK 01153513

Wat we doen

Wij ontwerpen, bouwen en installeren complete besturingsinstallaties voor diverse sectoren. Tevens ontwerpen, bouwen en installeren we ook laagspanning verdeelsystemen. Dit doen we voor regionale, nationale én internationale opdrachtgevers. Bij iedere opdracht leveren we een hoge mate van kwaliteit en continuïteit. Dit doen we op ieder moment in het proces: door duidelijk te communiceren, de lijnen kort te houden en haalbare deadlines te stellen. Klanttevredenheid staat bij ons dan ook altijd voorop.

Hoe we het doen

We hebben alles in huis om iedere opdracht op efficiënte wijze uit te voeren. Specialistische kennis van de besturingstechniek, de juiste gereedschappen, software en de kwaliteit van de producten waarmee we werken. Daarnaast werken we samen met een aantal partners, zoals groothandels en fabrikanten. Ook zijn we een trotse Siemens Alpha Partner. Door deze kennis en expertise binnen- en buitenshuis hebben we op iedere vraag een antwoord en is geen uitdaging ons te groot.

Wie we zijn

De drijvende kracht achter Renel Besturingen is een klein team, gedreven door passie voor techniek. Wij doen wat de andere gespecialiseerde besturingstechnici ook doen, maar dan net een beetje meer. Groningse nuchterheid is wat ons persoonlijk kenmerkt. Samen doen we waar we goed in zijn en vormen we een hecht team. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke opdracht leidt tot een goed resultaat. Wat is voor ons een goed resultaat? Jij als tevreden klant! Neem voor meer informatie contact met ons op.