• darkblurbg

Specialist in besturingstechniek

Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van besturingstechnische projecten. Samen werken we iedere dag weer met precisie en aandacht voor onze opdrachtgevers.

Het ontwerp als de basis

Ieder project begint bij het ontwerp. Aan de hand van het ontwerp engineeren en tekenen wij de elektrotechnische schema’s. Hiervoor maken we onder andere gebruik van Eplan electric P8. Wanneer jouw schema’s niet meer up-to-date zijn, kunnen wij deze voor je reviseren of digitaliseren. De uiteindelijke elektrotechnische schema’s voldoen altijd aan de normen, wettelijke richtlijnen en kwaliteitseisen. Denk hierbij aan de NEN-EN-IEC 60204-1, de Laagspanningsrichtlijn en de Machinerichtlijn.

Hoe wij werken

We gaan in een aantal stappen van de initiële opdracht naar het eindresultaat. Allereerst ontvangen of tekenen we het besturingssysteem, inclusief de bedradingsschema's. Deze controleren we zorgvuldig, waarbij we uiteraard de nieuwste technische ontwikkelingen meenemen.

Bij het voorbereiden van de opdracht houden we rekening met de levertijden en hanteren we een efficiënt inkoopbeleid. We doen er alles aan om het project zo goed en snel mogelijk uit te kunnen voeren.

Dan volgt de bouwfase. Is deze afgerond, dan controleren we ons werk aan de hand van een checklist. Ook voeren we een aantal testen uit, waaronder een bedradings-, ,isolatie-, doorgang- en een hoogspanningstest. Hiermee bevestigen we voor onszelf en voor jou dat alles op de juiste wijze is gebouwd en naar wens functioneert.