Specialist in paneelbouw

Home / Specialist in paneelbouw

 
Wat is paneelbouw?

Bij Renel Besturingen zijn we gespecialiseerd in het bouwen van bedieningspanelen voor verdeler- en besturingssystemen. Tijdens de paneelbouw bevestigen we alle benodigde componenten op de panelen en zorgen we voor de juiste bedrading. Dit pakken we altijd uiterst professioneel aan. Zo ben je ervan verzekerd dat we vanaf de ontwerpfase tot de oplevering van de panelen werken volgens de normen die aan de elektrische systemen worden gesteld.

Schema’s voor paneelbouw

Wij bouwen de panelen op basis van elektrotechnische schema’s. Nadat we het ontwerp hebben besproken, engineeren en tekenen we de benodigde schema’s voor de paneelbouw. Hiervoor maken we gebruik van de Eplan electric P8. Onze schema’s voldoen altijd aan de normen, wettelijke richtlijnen en kwaliteitseisen. Na deze fase gaan we over tot het bouwen van de panelen.

De mogelijkheden bij paneelbouw

Het bouwen van panelen biedt vele mogelijkheden. Zo kunnen we de panelen in een serie of individueel schakelen. Daarnaast heb je de keuze uit grote of kleine panelen. Op basis van jouw wensen en onze expertise gaan we voor jou aan de slag. Voor de componenten van deze panelen zijn wij niet afhankelijk van een specifiek merk. Bij Renel Besturingen kunnen we iedere combinatie van merk en type component voor je inkopen, leveren en inbouwen.

Paneelbouw van Renel Besturingen

Het bouwen van de panelen doen we in onze werkplaats of op locatie. We leveren altijd een hoge mate van kwaliteit en continuïteit. Dit komt door onze effectieve samenwerking, duidelijke expertise en jarenlange ervaring in de paneelbouw. Daarbij staat klanttevredenheid altijd voorop. Met onze panelen optimaliseren we ieder bedrijfsproces. Neem voor meer informatie of bij vragen gerust contact met ons op.

 
 
 
 
 
Contactinformatie

Renel Besturingen
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk (Groningen)

E: info@renel.nl
T: +31 0594 230230
KvK 82809666

Copyright © Renel Besturingen 2009-2022 - Renel Besturingen BV