Service

Home / Service

 
Wij installeren en ontzorgen

Wij verzorgen en ontzorgen jou bij de installatie van besturings- of verdelersystemen.

We werken nauw samen met gespecialiseerde en ervaren partners. Zo kunnen we projecten van iedere omvang aannemen. Kies je voor Renel Besturingen, dan ga je voor het ontzorgen. Wij installeren, bekabelen en sluiten de panelen aan.

Wij installeren onder andere MCC’s, PLC-panelen, meet- en regelpanelen, ventielenkasten, remote I/O panelen en verdeelinrichtingen.


 
 
 
 
Reparatie of storing?

Zijn jouw huidige besturings- of verdelersystemen verouderd? Wij zorgen voor een upgrade van jouw systeem. In onze eigen werkplaats of op locatie kunnen we de besturing of verdeler aanpassen naar de stand van de techniek.

Heb je last van een storing? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat deze storing zo snel mogelijk weer verholpen is. Dan kun jij weer overgaan tot de orde van de dag.

 
Neem contact op


En het allerbelangrijkste: in iedere fase van een project kunnen we met je meedenken. We ontwerpen, bouwen en installeren voor jou. Daarnaast voorzien we je van advies wanneer je er zelf even niet meer uitkomt.

Een keuze voor Renel Besturingen is er altijd één voor hoge kwaliteit en service. Neem contact met ons op en ervaar het zelf!

 
 
 
 
Contactinformatie

Renel Besturingen
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk (Groningen)

E: info@renel.nl
T: +31 0594 230230
KvK 82809666

Copyright © Renel Besturingen 2009-2022 - Renel Besturingen BV