Projecten

Home / Projecten

 

Pasteur voor de zuivelindustrie

 


Voor een klant in de zuivelindustrie hebben we de besturing van een pasteur mogen vervangen.

 
 
Contact

Renel Besturingen
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk (Groningen)

E: info@renel.nl
T: +31 0594 230230
KvK 82809666

Social media

Groot project voor de milieusector


We hebben een groot project in de milieusector mogen ondersteunen met Eplan werkzaamheden. Daarnaast hebben we de complete paneelbouw met meer dan 25 meter lengte panelen gerealiseerd. Ook hebben we diverse werkzaamheden op locatie uitgevoerd.


 
 

Engineering en paneelbouw


Voor één van onze vaste machinebouwklanten hebben we deze besturingskast mogen engineeren in Eplan. Ook de paneelbouw hebben we voor hen mogen uitvoeren. De besturingskast is geëngineerd, gebouwd en getest volgens de NEN-EN-IEC 60204-1.


 
 

UL naar IEC


Deze zeecontainer met besturingskasten heeft in Amerika gestaan en is destijds volgens UL gebouwd. De container is terug naar Nederland gehaald en is door Renel Besturingen van UL omgebouwd naar de IEC norm zodat deze weer dienst kan doen in Nederland.


 
 

Paneelbouw negen besturingskasten


Voor één van onze vaste machinebouwklanten hebben we 9 besturingskasten mogen bouwen. Deze besturingskasten zijn ingezet bij drie grote machines in de tabaksindustrie. De besturingskasten zijn gebouwd en getest volgens de NEN-EN-IEC 60204-1.


 
 

Engineering en paneelbouw voor de voedingsindustrie

Voor één van onze vaste machinebouwklanten hebben we deze besturingskast met HMI mogen engineeren in Eplan. Deze besturingskast met HMI is de besturing voor een depalletizer in een ketchupfabriek. Ook de paneelbouw hebben we voor hen mogen uitvoeren. De besturingskast is geëngineerd, gebouwd en getest volgens de NEN-EN-IEC 60204-1.


 
 

Seriematige paneelbouw


Voor één van onze vaste machinebouwklanten hebben we 24 besturingskasten mogen bouwen. Deze besturingskasten zijn ingezet bij acht machines in de tabaksindustrie. De besturingskasten zijn gebouwd en getest volgens de NEN-EN-IEC 60204-1.


 
 

Paneelbouw voor de zuivelindustrie


Voor één van onze vaste machinebouwklanten hebben we deze besturingskast mogen bouwen. Ook hebben we de installatie op locatie voor hen mogen uitvoeren. De besturingskast is gebouwd en getest volgens de NEN-EN-IEC 60204-1.


 
 
 
 
 
 
 
Contactinformatie

Renel Besturingen
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk (Groningen)

E: info@renel.nl
T: +31 0594 230230
KvK 82809666

Copyright © Renel Besturingen 2009-2022 - Renel Besturingen BV