Verdelertechniek

Home / Diensten / Verdelertechniek

 
We verdelen onze aandacht

We zijn gespecialiseerd in de besturingstechniek. Maar ook voor de verdelertechniek draaien we onze hand niet om. Zo bouwen we diverse verdeelsystemen van 40A tot 3200A .

Aandacht op maat

Jouw wensen en eisen vormen voor ons het startpunt. De verdeler is een belangrijk onderdeel van jouw installatie. Daarom leveren we vakwerk, op maat gemaakt en voor iedere klant weer anders. De enige constante is de kwaliteit, die is altijd hoog.
 
 
 

De kwaliteitseisen

Bij Renel Besturingen werken we vanaf de ontwerpfase tot de oplevering volgens de normen die aan de elektrische systemen worden gesteld. Denk hierbij aan de NEN-EN-IEC 61439. Daarnaast is onze eigen standaard hoog. We werken voor de uitvoering van ieder project met producten van de beste fabrikanten, waaronder Siemens, Schneider Electric, Eaton en ABB. Hiermee bieden we jou de beste kwaliteit voor een schappelijke prijs.

De uitvoering

Bij het uitvoeren van een project houden we rekening met de actuele levertijden van producten en hanteren we een efficiënt inkoopbeleid. We doen er alles aan om ieder project zo goed en zo snel mogelijk te kunnen realiseren. Na het uitvoeren controleren we of het systeem op de juiste manier is gebouwd en alles naar wens functioneert. We voeren een aantal testen uit, waaronder een bedradings-, isolatie-, doorgang- en een hoogspanningstest. Zo krijg je altijd een werkend product opgeleverd dat voldoet aan de door jou vastgestelde eisen, de wettelijke eisen en natuurlijk die van onszelf.

Neem contact op

Dus ben je op zoek naar een bedrijf dat het ontwerp, de paneelbouw en installatie van verdelersystemen voor je uit handen kan nemen, dan ben je bij Renel Besturingen aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 
 
 
 
 
 
Contactinformatie

Renel Besturingen
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk (Groningen)

E: info@renel.nl
T: +31 0594 230230
KvK 82809666

Copyright © Renel Besturingen 2009-2022 - Renel Besturingen BV